Print

  Maak het verschil en versterk ons brandweerteam!

  Geplaatst op

  Hulpverleningszone Meetjesland is op zoek naar brandweervrijwilligers!

   

   

  Hulpverleningszone Meetjesland is op zoek naar gemotiveerde inwoners die naast hun job of studie ook nog als brandweervrijwilliger willen werken.

  Zij verzorgen dag en nacht de brandweer- en ambulancehulpverlening voor het Meetjesland. De brandweervrijwilligers stellen zich bepaalde dagen en uren beschikbaar (dag en/of nacht) om in geval van nood hulp te bieden.

   

  Als vrijwilliger ontvang je een aantrekkelijk vergoeding voor iedere interventie, opleiding,… waaraan je deelneemt.

   

  Stel je kandidaat

  Bezorg ons jouw kandidatuur, samen met motivatiebrief, curriculum vitae, een kopie van het federaal geschiktheidsattest, het rijbewijs B en van de identiteitskaart en een uittreksel uit het strafregister – model 1 (max. 3 maanden oud), via personeel@zonemeetjesland.be of per brief aan HVZ Meetjesland, Gentsesteenweg 2, 9900 Eeklo t.a.v. de personeelsdienst.

  terug naar het overzicht