Toegankelijkheidsverklaring

  Hulpverleningszone Meetjesland streeft ernaar haar website toegankelijk te maken. We volgen daarbij de nationale wetgeving (het Bestuursdecreet) die zorgde voor de omzetting van de Europese Richtlijn 2016/2102 over toegankelijkheid van 26 oktober 2016.

  Deze toegankelijkheidsverklaring is van toepassing op https://www.zonemeetjesland.be/.

  Nalevingsstatus

  De Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) bevat de standaarden op het vlak van toegankelijkheidsvereisten voor mensen met een beperking. De Europese en Belgische regelgeving legt ons WCAG 2.1 niveau AA op. We moeten nog nagaan of deze website aan dit niveau voldoet.

   

  Niet-toegankelijke inhoud

  Wij doen ons best om de hele website en alle documenten toegankelijk te maken voor iedereen. Als u iets vindt dat niet toegankelijk is, dan horen wij het graag van u.

   

  Opstelling van deze toegankelijkheidsverklaring

  We stelden deze toegankelijkheidsverklaring op 9 juni 2021. We pasten deze toegankelijkheidsverklaring het laatst aan op 9 juni 2021.

  WEBRAND - de ontwerper en host van onze website - controleerde de toegankelijkheid van onze website.

   

  Feedback en contactgegevens

  Wij verwelkomen uw feedback op onze inspanningen om onze website meer toegankelijk te maken. U kan contact met ons opnemen via communicatie@zonemeetjesland.be of via onze contactpagina. Wij streven ernaar u een eerste antwoord te sturen binnen 14 werkdagen.